Time Sheet er et nyere modul i SmartTID, som egner sig rigtig godt til funktionærer samt andre der har behov for at registrere tid på bagkant. Det er en lidt anderledes måde at registrere på end hvad vi ellers gør i SmartTID og det er vigtig at nævne at man skal vælge om den enkelte medarbejder skal registrering tid via SmartTID Terminal og/eller SmartTID Phone, hvor der stemples ind og ud når man kommer og går, eller om der skal anvendes SmartTID Time Sheet.

Når registreringer er godkendt i Time Sheet så havner de i kladderne som alle andre og dermed kommer registreringerne også igennem overenskomstmotoren i SmartTID så alle overenskomster, lokalaftale samt øvrige regler overholdes og beregnes i henhold til opsætningen.

Se her under brugere hvordan Time Sheet aktiveres for den enkelte medarbejder 

Betjening af time sheet

Image Placeholder

 1. Skift mellem fuld skærm og normal skærm.
 2. Skift mellem lille, almindelig og stor visning. Det ændrer størrelsen i selve kalenderen så det eks. er nemmere at se de enkelte aftaler i stor visning, hvis der er mange mindre aftaler.


Image Placeholder

 1. Viser det samlede antal timer registreret for ugen. Her er faste pauser fra arbejdskalenderen fratrukket.
 2. Mulighed for at vælge andre medarbejdere på listen. Hvis der ikke er valgt nogen, så er det en selv der vises. Det er kun brugere med rettighed som holdleder eller superbruger der kan se andre end sig selv. Det styres via bruger filtrering hvilke medarbejdere den enkelte leder kan få lov at se.
 3. Vælg uge. Standard vises indeværende uge, men der er mulighed for at bladre x antal uger tilbage. Antal uger er standard 3, men kan rettes under system opsætningen under fanen Time Sheet
 4. Funktioner. Her gemmer sig følgende funktioner
 • Godkend uge. Dette vil godkende hele ugen og efterfølgende låse den. Så når ugen er godkendt kan der ikke længere tastes i den - heller ikke på dage som ikke er udfyldt endnu. Godkendelsen vil overføre alle registreringer for ugen til kladden.
 • Fjern godkendelse. Hvis ugen er godkendt er det muligt at ophæve denne godkendelse igen. Det gælder dog kun for dage som endnu ikke er godkendt i kladden. 
 • Kopier fra sidste uge. Mulighed for at kopiere alle registreringer fra ugen før som man så blot kan rette til.
 • Fravær. Her er det muligt at "bestille" fravær frem i tid og se det øvrige planlagte fravær der tidligere har været lagt ind


Image Placeholder

 1. Ud fra den enkelte dag findes følgende dagsfunktioner
 • Godkend. Godkender dagen og overfører denne til kladden. Der kan efterfølgende ikke rettes eller tilføjes registreringer på dagen
 • Kopier fra dagen før. Denne findes dog ikke under mandagen. Kopierer alle registreringer fra dagen før. Dette kræver at der ikke findes registreringer endnu på den dag man vil kopiere til.

Video

Her er en video som gennemgår de grundlæggende funktioner i Time Sheet.Gælder fra version:
Portal 0.8.0
Database 6.18.30