Tilskrivningsopsætning bruges til at håndtere tilskrivning af f.eks. ferie og feriefri  til den enkelte medarbejder og med hvilken faktor. Den kan også bruges til eksempelvis at tilskrive timer til en timebank på månedsbasis.

Det står en frit for, hvor mange tilskrivninger man sætter op og i hvilke intervaller og med hvilke faktorer.

Tilskrivningsopsætning skal erstatte Ferieopsætningen på sigt. Men indtil videre skal den nuværende ferietilskrivning bibeholdes på medarbejderne og i opsætningen og IKKE sættes op i denne nye Tilskrivningsopsætning.

Der kan knyttes en eller flere tilskrivninger til den enkelte medarbejder under Rediger medarbejder, fanen Tilskrivning: Medarbejder.

Tilskrivning
Den unikke kode SmartTID bruger til at holde data ud fra hinanden
Beskrivelse
Mulighed for fritekstbeskrivelse af hvad tilskrivningen indebærer.
Faktor
Det antal dage/timer der skal tilskrives. Se også dette hjælpedokument:
Faktor pr. dag
Det antal dage/timer der skal tilskrives pr. dag, hvis en medarbejder kun har været ansat en del af tilskrivningsperioden. Hvis faktor pr. dag ikke udfyldes, så tilskrives med den samlede faktor.
Dato formel
Dato formel for hvornår næste kørsel er beregnet fra sidste kørsel eller dags dato, hvis sidste kørsel endnu ikke er angivet. Se dette hjælpedokument for hvordan dato formel kan opbygges Datoformel.
Arbejdstype
Den arbejdstype der skal tilskrives på. 
Sidste kørsel
Dato og tidspunkt hvornår den sidst er kørt.
Næste kørsel
Hvornår der skal tilskrives næste gang for den enkelte opsætning. Dette dato/tidspunkt beregnes ud fra dato formel og sidste kørsel. Hvis sidste kørsel ikke er angivet bruges dags dato. Hvis man gerne vil styre hvilket tidspunkt den skal afvikles på, så angives tidspunkt i sidste kørsel.
Eksempel på opsætning med 3 gange tilskrivning:

Image Placeholder

SQL job

Der ligger et SQL job, der som udgangspunkt ikke er aktiveret. SQL jobbet håndterer tilskrivningen, og hvis det aktiveres køres det dagligt i tidsrummet kl. 23:00 - 23:55. Det er stadig Tilskrivningsopsætningen, der styrer om den daglige kørsel skal tilskrive og på hvilke datoer.

Image Placeholder

Gælder fra version:
Portal 0.9.26
Database 6.19.10