Med denne kørsel kan man tilbageføre tidsposter for en hel periode til kladden igen. Det kan man med fordel bruge hvis man har ændret i en overenskomst (arbejdskalender) efter at posterne er blevet bogført. Herved kan man hurtig få mange poster tilbageført og genberegnet efter en nye eller ændret overenskomst.

Man kan vælge at få opdateret de tilbageførte kladdelinjer til aktuel arbejdskalender pr. den enkelte kladdelinjes dato. Dette kan være aktuelt, hvis man i perioden har skiftet arbejdskalender på medarbejderen, og man stadig ønsker at få beregnet efter den "gamle" arbejdskalender.

Indtast start- (1) og slutdato (2) samt marker for, om der skal opdateres til aktuel arbejdskalender (3). Tryk "Vis medarbejdere" (4).

Image Placeholder

Herefter vises de medarbejdere som har bogførte poster i perioden med det antal kladdelinjer (2) der tilbageføres for denne medarbejder når der trykkes på "Tilbagefør ALLE bogførte poster i perioden" (3).

Bemærk man ved hjælp af hurtigsøgning og filtre (1) kan filtrere sig til en eller flere medarbejdere. HUSK at alle de medarbejdere der fremgår af listen (bemærk der kan være flere sider) vil blive tilbageført.

Når linjen er tilbageført til kladden bliver den genberegnet så evt. ændringer til overenskomst vil slå igennem.

Image Placeholder


Gælder fra version:
Portal 0.7.13
Database 6.18.01
DAB kørsel 919