Du kan fra version 0.8.83 af portalen blive mødt med denne melding

Sessionen er udløbet. Tryk OK for at logge ind og hente siden igen.

Vi afbryder sessionen efter 60 minutters inaktivitet, primært at sikkerhedsmæssige årsager. Det betyder der skal logges ind igen.

Hvis du har aktiveret "Husk mig" så logger den automatisk på igen og genindlæser siden. Hvis den ikke er aktiveret så skal du logge på igen.

Image Placeholder