Udviklingen går hurtigt, særligt inden for apps og smartphones, så derfor er der behov for at få opdateret til den nyeste version. Vi har også valgt at samle noget funktionalitet som tidligere lå i to apps til en, så vi fremadrettet kun har en version af SmartTID Phone.

Det kan pt. være lidt forvirrende da vi har 4 apps i App Store og Google Play, men de vil blive udfaset og slettet så snart vores kunder er flyttet til den nye. Vi vil snarest rette teksten så det tydligt fremgår at jeres medarbejdere skal anvende version 3. 

Her er en liste over de 4 apps og en forventet termin for hvornår de 3 ældste forventes at bliver fjernet.

Vi fjerner ikke apps før de kunder, der stadig bruger dem, har fået direkte besked via mail.

App ikon
Beskrivelse
Udgår (forventet termin)
Image Placeholder
SmartTID Phone (Version 3)
Nyeste og aktuelle version som erstatter de tidligere phone apps. Bemærk hvis du tidligere har brugt Time Sheet app så er det modul nu indbygget i denne version 3, men det skal aktiveres for de profiler det skal gælde for.
 
Image Placeholder
SmartTID Phone
Det er vores mest brugte app som har version 2.x. Brugere af version 2 kan umiddelbart skifte til version 3, som er helt kompatibel med de features der findes i version 2.
 Q2/2022
Image Placeholder
SmartTID Time Sheet
En app specifikt til vores Time Sheet modul, som nu er indbygget i Phone version 3. Denne app bruger en ældre teknologi som skal lukkes ned inden længe, vi opfordrer til at komme på version 3 - nu.
Bemærk at hvor denne app kører offline, hvilket ikke en option i Phone version 3 hvor alt er online.
 
 Q1/2022
Image Placeholder
SmartTID (Udgår Q1 2020)
Vores oprindelige app som bygger på en ældre og helt anden teknologi end Version 2 og 3. Vi har, som det fremgår af navnet, haft planer om at udfase denne siden Q1 2020, men vi har stadig nogle få kunder der bruger den, som vi opfordrer til at komme på version 3 - nu.
Ultimo dec. 2021