Hvis I ønsker adgang til jeres database direkte fra andre programmer, er dette muligt via en SQL bruger samt password. Der ud over kræver det at der åbnes op for denne adgang fra specifikke IP adresser. Der kan tilføjes så mange adresser som det måtte være nødvendigt.

Hvordan finder jeg min IP adresse?

Det findes der forskellige værktøjer til, bl.a. denne hjemmeside https://www.myip.com/ men vi har også indbygget i SmartTID Portal at den selv finder den IP adresse I har fra det netværk du selv er på. Den kan evt. ændres hvis du skal give adgang til andre på en anden lokation.

Så hvis du tilføjer en ny firewall regel så vil start og slut adressen være den du har på din nuværende lokation.

Image Placeholder

Ny firewall regel
 
Navn
Angiv et navn til denne forbindelse, så du selv kan huske hvad den tilhører. Det kunne være en anden afdeling, hjemmearbejdsplads til lønbogholderi m.v.
Start IP adresse
En start adresse hvor der skal tillades adgang fra.
Slut IP adresse
En slut adresse. Start og slut vil normalt være ens, men der kan være behov for at åbne op for flere adresse i samme "range". Det kan eks. være hvis man ikke har en fast IP adressen men får tildelt forskellige fra sin internet udbyder. Tag evt. fat i egen internet udbyder eller IT afdeling som vil kunne være behjælpelige med dette.

Gælder fra version 6.17.60
Portal version 0.5.4