Når tidsposter ved bogføring 'forsvinder' fra kladden, lander de i et arkiv tilknyttet hver medarbejder. Man kan finde dette arkiv ved at benytte 'Funktioner'-knappen til højre på hver medarbejderlinje. Du finder disse medarbejderlinjer på 'Medarbejder'-siden.

Hvordan finder jeg tidspostarkivet?
Klikker man på denne knap, åbner en menu, der bl.a. giver mulighed for at se 'Registreringer'. Lader man musen glide hen på 'Registreringer', vil en undermenu fremkomme - og her kan man vælge 'Tidsposter'. Klikker man her, åbner et vindue med alle de tidsposter, der har været gennem tiden for den pågældende medarbejder.
Det er også muligt at tilgå denne mulighed via kladden, hvor Funktioner'-knappen til højre på hver linje giver adgang til den pågældende medarbejders oplysninger og herunder registreringer.

Tilbagefør tidspost
Når man har fundet vej til tidspostarkivet, kan man via filterfunktionen og hurtigsøgningsfeltet indsnævre data, så man kun ser det, der er nødvendigt.
På hver tidspostlinje er der til højre en 'Funktioner'-knap, som giver adgang til at tilbageføre posten til kladden - hvis noget skal rettes - eller man kan annullere den.
Bemærk, at én tidspost ofte dækker over flere linjer - fx en linje med normaltid, en linje med overtid og/eller andre tillæg. Tilbagefører man blot én af disse, ryger alle linjerne for den pågældende dag med, da de jo er forbundet.

Tilbagefør flere tidsposter
Skal man tilbageføre mere end én linje kan det være en fordel at benytte 'Vælg poster'-funktionen oven over oversigten til venstre. Denne funktion giver mulighed for at klikke på flere poster og dermed vælge visse poster til og andre poster fra. Med 'Funktioner'-knappen øverst til venstre kan man på samme måde som før beskrevet tilbageføre poster til kladden eller annullere dem.Gældende fra 6.19.60